Notulen teamleidersvergadering d.d. 16-11-2015

Aanwezig:

Ginjow de Jong, Edgar Otterloo, Ivo de Gunst, René Wentink, Wim Bongaards, Klaas v. Eijk, Jos vd Berg, Jos de Vos, Xander Kortekaas, Jan v. Leerdam, Barry Dekker, Arco Flikkert, William Dijkhuizen, Johan Bellekom, Rob Barendse, Ed v. Marrewijk, Martijn v. Winden, Ad vd Knaap, Rob vd Knaap, Wim Verbraeken,

Afwezig met melding:

Joost Rutten, Henri de Groot, Wilmar Voois, Wil Vijverberg, Nico v. Wingerden en Martin v. Maren (Org.)

Vervanger gestuurd:

Henri de Groot, Richard v Rossen

Afwezig:

Rob Paardenkoper, Mike de Vries en Peter Rozenburg

Namens organisatie aanwezig:

Arjan Zwinkels, Paul v. Zundert en Hans v. Marrewijk.

  1. De voorzitter opent de vergadering door Lyra te bedanken voor het snelle handelen doordat er een locatiewijziging nodig was en dankt ook de vergadering voor wederom een grote opkomst. Hierna wil hij even de aandacht vragen voor Ben Boom (onze standenman). Ben is getroffen door een ernstige ziekte waardoor hij ons heeft benaderd zijn werkzaamheden voor ons even niet te kunnen uitvoeren. Gelukkig is de ziekte wel te genezen. Wij wensen Ben een voorspoedig herstel toe en zullen hem een bloemetje sturen.
  2. Wat is er gepasseerd sinds vorige vergadering: Vorige vergadering is er een stemming geweest n.a.v. een extra team(s) binnen onze competitie. Hier waren eerst HVC en Naaldwijk die een 2e team wilden inschrijven. Uiteindelijk werd dit alleen Naaldwijk. Dit heeft de organisatie een hoop kopzorgen gekost om dit allemaal op een rijtje te krijgen! De voorzitter noemt het een en ander op waar tegenaan gelopen is bij 7 teams:

Bij een oneven aantal is er dus elke speelronde 1 team vrij. Waarbij bij vakanties kan gebeuren dat een team 4 weken of langer niet voetbalt. Na 5 wedstrijden zijn er 5 teams met 4 wedstrijden en 2 met 5. Moet ronde bij waardoor 1 met 6 en 6 met 5 wedstrijden. Om daarna een einduitslag te hebben moet bij het team met 6 wedstrijden een factor van 5/6 op toe gelaten worden. Het valt ook niet mee om in elke speelronde een extra ronde in te lassen. Eventueel 3 weken achter elkaar. Er wordt in elke speelronde in een andere poule dit toegepast doordat er bij elke speelronde 2 teams promoveren. 7xD wordt 7xC wordt 7x B wordt 7x A. Hierna degraderen er 2 richting B etc. Niet echt een ideaal plaatje dus. Hier is de vergadering het wel mee eens.

Maar doordat VELO4 zich bij de organisatie gemeld hebben dat zij na deze ronde zullen stoppen heeft “het probleem” zich opgelost. We hebben geen teams op reservelijst, we gaan verder met 24 teams.

Eventuele nieuwe teams zullen pas in nieuw seizoen worden ingepast en beginnen in poule D.

                       

  1. De regels voor het afmelden komen nog even ter sprake: De vereniging die verzet is verantwoordelijk voor het volgende: inlichten tegenstander, organisatie 7x7 en de organiserende vereniging waar gevoetbald wordt! Dit moet gebeuren. Tevens is de afmeldende vereniging verantwoordelijk om de wedstrijd te spelen binnen een week en mocht dit niet gebeuren is het een verliespartij. Dit staat in de regelementen van onze organisatie.
  1. Er is door de voorzitter in de vorige vergadering gevraagd waar er na de competitie eventueel nog gevoetbald kan worden. Hij heeft alleen reactie van Westlandia gehad. Deze geeft aan tot 28-5-2016 te kunnen voetballen. Naaldwijk geeft in de vergadering aan ongeveer dezelfde datum te hebben. (eind mei/begin juni). Er wordt wederom gevraagd of er nog meer verenigingen zijn waar het mogelijk is om te voetballen. (rekening houdend met: kantine, kleedkamers, veld). Informatie graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  1. Het eindfeest staat gepland op 21 mei 2016 bij Maasdijk. Hier wordt er wederom in 2 starttijden gespeeld i.v.m. de ruimte. Gelieve deze tijden te respecteren en op tijd beginnen. Maasdijk wordt succes gewenst met de organisatie hiervan.
  1. Promotie/degradatie komt aan de orde.

Poule A: “Kampioen” KMD 1, degradant FC ‘s-Gravenzande 2.

Poule B: “Kampioen” en promotie Verburch 2, degradant geen i.v.m. stoppen VELO4.

Poule C: “Kampioen” en promotie Lyra 2, degradant Lyra 1.

Poule D: “Kampioen” en promotie Honselersdijk 1 en promotie ook voor Westlandia 2 omdat er in deze poule 7 teams zitten. Maasdijk heeft door de 5/6 regeling iets minder punten dan Westlandia 2 en blijft hierdoor in poule D.

  1. Het wedstrijdschema voor de komende wedstrijden komen hierna aan de orde als ook de indeling van de sportparken. Hier wordt wederom vrij snel invulling aan gegeven. Op onze site (www.westland7x7.nl) komt deze ook te staan met als aanvulling de teams die het regelen! Let hier a.u.b. op om het allemaal in goede banen te laten leiden.
  1. Bij de rondvraag komt er een vraag van Lyra 1: waar zijn de data op de site te vinden?                     Onder kopje jaarkalender.

Naaldwijk 2 wordt nog voorgesteld: Arco Flikweert en Barry Dekker.

Mededeling nog naar de teamleiders: AL het mailverkeer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en niet naar iemand persoonlijk van de organisatie. Dit geldt voor de standen, vragen, mededelingen etc. Hierdoor kan er altijd iemand van de organisatie reageren.

9)            Hierna sluit de voorzitter de “snelle” vergadering en krijgt een ieder namens Lyra een drankje aangeboden. De volgende vergadering is op 29-2-2016 om 20.00u bij v.v. Naaldwijk.