Notulen teamleidersvergadering d.d. 29-2-2016

Aanwezig: Ginjow de Jong, Joost Rutten, Edgar Otterloo, Ivo de Gunst, René Wentink, Wim Bongaards, Klaas v. Eijk, Jeroen v. Geffen, Jan de Vos, Xander Kortekaas, Jan v. Leerdam, Barry Dekker, Arco Flikweert, Wilfried Vijverberg, Ed v. Marrewijk, Martijn v. Winden,Richard v. Rossen, Rob v.d. Knaap, Wim Verbraeken en Nico v. Wingerden.

Afwezig met melding: Rob Paardekooper en Martin v. Maren.

Vervanger gestuurd: William Dijkhuizen, Johan Bellekom, Rob Barendse, Mike de Vries en Peter Roozenburg.

Afwezig: Henri de Groot en Ad v.d. Knaap.

Namens organisatie aanwezig: Arjan Zwinkels, Paul v. Zundert en Hans v. Marrewijk.

1) De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom bij v.v. Naaldwijk. Hij spreekt gelijk de vergadering toe met de mededeling dat, bij de afgelastingen van diverse wedstrijden welke bij Westlandia (j.l. 30 januari) gespeeld zouden worden, deze m.b.v. Monster en Verburch toch doorgang hebben gehad. Waarvoor dank namens de organisatie. Hij juicht dit toe om ook in de toekomst, mocht het weer voorkomen, een oplossing te zoeken.

2) Het doorgeven van de uitslagen wordt aangehaald. Deze dienen uiterlijk de zondagavond na de gespeelde wedstrijden in het bezit te zijn van de organisatie zodat zij de standen kunnen bijwerken. Ook dienen het de juiste uitslagen te zijn en niet zoals bij de laatste wedstrijden een aantal keer niet het geval was. Overleg en in goede harmonie en met zelf reinigend vermogen moeten jullie eruit komen.

3) Er is een binnengekomen stuk van een team van Westlandia welke zich wilt inschrijven. Deze heren zijn in de leeftijd van 30 tot 32 jaar. Hier wordt door de vergadering gelijk een nee op gezegd. Ze moeten nog een aantal jaren wachten.

4) Bij dit punt op de agenda wordt nagevraagd of er teams zijn dit gaan stoppen komend seizoen. Hierbij zeggen alle teamleiders toe door te gaan. Er moet wel worden nagevraagd bij Rob Paardenkooper van Velo 1 aangezien deze niet aanwezig is. Inmiddels is bekend dat zei ook doorgaan.

5) Kopdoelpunt eigen goal: Wim (Lyra1) vraagt gelijk het woord en zegt dat het bij de vorige organisatie niet zo was. Hier geeft Paul (org.) gelijk antwoord op dat de regels van de vorige organisatie is overgenomen. De voorzitter vind dat dit in goede harmonie en in gedachten het zelf reinigend vermogen gezamenlijk beslist dient te worden. Dat is immers de insteek van onze organisatie. Vanaf komende ronde (start 19 maart) wordt een eigen kopdoelpunt nu als 1 geteld. Dit is door de vergadering besloten.

Ook wordt een handsbal aangehaald. Hierbij krijg je een directe vrije trap zoals in het normale voetbal. Hierbij dient natuurlijk wel geruime afstand genomen te worden.

6) Als er teams gelijk eindigen in een poule (voor promotie/degradatie) dan geldt er de volgende volgorde: doelsaldo, onderling resultaat, doelpunten voor.

7) Promotie/degradatie 2de serie

Poule A: “kampioen” KMD 1, degradant is Verburch 2,

Poule B: “kampioen” en promotie op doelsaldo Lyra 2, degradant op doelpunten voor is Fc ‘s Gravenzande 1.

Poule C: “kampioen” en promotie Honselersdijk, degradant op doelsaldo is Sc Monster 2.

Poule D: “kampioen” en promotie voor Lyra 1.

8) Het bepalen van de sportparken verloopt vrij soepeltjes met een opmerking dat er in poule A de laatste wedstrijd KMD 1 tegen KMD 2 is. Hier wordt door de voorzitter gehoor aan gegeven en wordt er gelijk gedraaid. Alle wedstrijden van poule A in ronde 5 worden ronde 1 en andersom. Rest geen problemen. Hierna wordt er gelijk nog navraag gedaan bij de teamleider van de Maasdijk of zijn organisatie voor eindfeest op 21 mei goed gaat. Hij had veld problemen maar dat is inmiddels opgelost. Hij is nu nog met het uitzoeken van het eten bezig maar verwacht hier snel uit te komen. Speeltijden voor de laatste ronden zoals het er nu uitziet: 15.00u/15.15u twee poules en dan om 16.30u de laatste 2 poules. Hierdoor kunnen we dan mooi op tijd met de feestavond beginnen.

 

Ook wordt er nog navraag gedaan bij de teamleider van HVC hoe hij loopt met de oefenronde: hij heeft hier 8 tot 10 teams voor en verwacht geen problemen en een leuke middag.

9) Het verlengen van de competitie per vereniging komt weer ter sprake. Een aantal had dit al via mail beantwoord en een paar zeggen de data bij de vergadering.

10) Rondvraag:

Wim (Lyra 1): hoe zit het met een aanvallend doelpunt welke via via, bijvoorbeeld keeper, het goal ingaat: deze telt gewoon voor 2.

De regels worden ook op de site aangepast.

11)Datum en locatie voor de teamleidersvergadering alsmede datum en locatie voor begin volgend seizoen.

22 augustus om 20.00u is de vergadering welkom bij Honselersdijk.

Start competitie 3 september : Poule A/B spelen bij Westlandia en C/D spelen bij Lyra.

Na deze gezellige en goede vergadering sluit de voorzitter af.