Notulen teamleidersvergadering d.d. 22-08-2016

 

Aanwezig: Ginjow de Jong, Joost Rutten, Edgar Otterlo, Wim Bongaards, Klaas van der Eijk, Jan de vos, Xander Kortekaas, Jan v. Leerdam, Arco Flikweert, Ruud de Veen, Johan Bellekom, Wilmar Voois, Ed v. Marrewijk, Rob Paardekooper, Peter Rozenburg, Martijn v. Winden, Ad v.d. Knaap, Rob v.d. Knaap, Wim Verbraeken en Nico v. Wingerden.

Afwezig met melding: Ivo de Gunst en Martin Vreeswijk.

Vervanger gestuurd: Henri de Groot.

Afwezig:

Namens organisatie aanwezig:Arjan Zwinkels, Paul v. Zundert en Hans v. Marrewijk.

1) De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. De opkomst is groot op de eerste vergadering van het seizoen 2016/2017.

2) Het stoppen van Monster 1 komt aan bod. Zij hebben zich 3 weken geleden toch afgemeld bij de organisatie. Dit kwam bij de organisatie als een donderslag bij heldere hemel. Monster 3 reageert hierop helemaal niet op de hoogte te zijn gebracht door teamleider van Monster 1. Hij geeft aan om alles op alles te zetten om deze afmelding binnen S.C. Monster op te gaan lossen. Monster 2 geeft aan dat zij geen spelers kunnen leveren om een team op te vullen. (Inmiddels is duidelijk dat dit helaas niet gelukt is binnen S.C. Monster. )

De voorzitter geeft aan anders eventueel zich te melden bij Den Hoorn of Schipluiden of zoals de vergadering aangaf dat de reserves van alle teams in de “D” poule dan een team vormen om toch iedereen te laten voetballen. Dit wordt in overweging genomen. Wel gaf de voorzitter aan dat dan in de volgende reeks de “C” poule aan de beurt is om met één team minder te spelen gevolgd door B en dan A.

3) Te jonge spelers opstellen is uit den boze. We zijn een organisatie die voetbalt met leden van 35+ dus niet spelers opstellen uit “selecties” en/of een jaar 25/26!!! Valt niet tegenaan te voetballen voor tegenpartij. Mocht dit het geval zijn dan is de consequentie op basis van de reglementen dat de uitslag wordt omgedraaid naar een 3-0 tegenpartij.

4) Jaarkalender wordt nagelopen. Hierbij wordt door de organisatie aangegeven dat er geen oefenronde is ingelast i.v.m. aantal teams dat dit wil. De data wordt nagelopen waarbij er verschillende vragen zijn over 15 oktober, 17 december en de tijd tussen 17 december en 21 januari.

15 oktober: Is vlak voor herfstvakantie maar blijft in overleg gewoon staan. Mocht zijn dat niet kan dan zelf naar 8 oktober verplaatsen en natuurlijk doorgeven aan organisatie en ontvangende vereniging.

17 december: Is gekozen i.v.m. verlate sinterklaas op 10 december.

17 december / 21 januari: blijft staan en daartussen kunnen de teams zelf onderling voetballen anders zijn we in april al klaar.

5) Speelschema wordt nagekeken en ingevuld met de ontvangende verenigingen. Hierbij dus de aantekening dat in de volgende reeks poule C aan de beurt is met team minder.

6) Volgende teamleidersvergaderingen worden op 31 oktober bij Westlandia om 20u en 6 februari op Velo om 20u gehouden.

7) Rondvraag:

Johan Bellekom vraagt om de open gevallen plaats door binnen diverse verenigingen op te vullen door navraag te doen bij “oudere” teams. Paul antwoord namens organisatie dat de deur openstaat voor nieuwe teams.

Wim Bongaards vraagt om een whatsapp groep aan te maken voor de teamleiders. Meegaan met de tijd. Dit wordt door de organisatie in overweging genomen en beantwoordt dat het niet 1 grote groep zal worden maar 4 aparte groepen Poule A/B/C/D. (wordt vervolgd)

Hans v. Marrewijk vraagt aan vergadering om iedereen z’n mailadres/telefoonnummer te controleren op de uitgedeelde formulieren. Kan de organisatie deze weer aanpassen en op de site zetten.

Paul v. Zundert vraagt of de ontvangende verenigingen zo snel mogelijk (uiterlijk zondag) de uitslagen wil doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat zij deze snel kunnen verwerken en op de site kunnen plaatsen.

Hierna sluit de voorzitter de vergadering en wenst iedereen een goed seizoen toe.