Notulen teamleidersvergadering d.d. 13-11-2017

Aanwezig: Ginjow de Jong, Harry Hersbach, Ivo de Gunst, Ed Boutkan, Wim Bongaards, Klaas van der Eijk, Jos van den Berg, Xander Kortekaas, Jan v. Leerdam, Barry Dekker, William Dijkhuizen, Wilmar Voois, Ed v. Marrewijk, Marcel Vermaat, Jeffrey Helleman, Martijn v. Winden, Ad v.d. Knaap, Rob v.d. Knaap en Nico v. Wingerden.

Afwezig met melding: Joost Rutten, Johan Bellekom, Wim Verbraeken.

Vervanger gestuurd: Martin Vreeswijk.

Afwezig: Martijn Schmidt, Barry Schmitz, Mike de Vries, Peter Rozenburg.

Namens organisatie aanwezig:Arjan Zwinkels, Paul v. Zundert en Hans v. Marrewijk.

1)          De voorzitter opent de vergadering door iedereen welkom te heten op het complex van GDA, onze nieuwkomer, ondanks de omleidingen in de omgeving.

2)          Hoe vergaat het de nieuwe teams:

* GDA: Goed verlopen ronde (1e geworden in poule D). Gezellig en zeker geen klachten. (Goed om te horen)

* VELO1: Resultaat met ups en downs, maar gezellig en leuk.

*Monster1: Helaas afwezig.

3)          Wedstrijd verplaatsen. Bij een wedstrijd op Lyra waren Monster3 en Velo1 niet op komen dagen. Ze hadden dit wel gemeld bij de organisatie maar niet bij teamleider Lyra. Wel bij wedstrijdsecretariaat maar deze had niet gecommuniceerd met teamleider van Lyra3.

Om de puntjes weer op de i te zetten:

Bij omzetten wedstrijd de organisatie en de vereniging/teamleider waar gespeeld wordt melden. Organisatie i.v.m. de uitslag en vereniging/teamleider i.v.m. veld/kleedkamers etc.

4)          Eindfeest Honselersdijk: Het woord wordt gegeven aan de teamleider van Honselersdijk. Hij zegt dat het nog niet zeker is hoe het zit met de KNVB wedstrijden van de rest van zijn vereniging. Kan zijn dat er die dag geen of weinig ruimte is. Hierdoor vraagt hij aan de vergadering of het een probleem is om de datum te veranderen naar een week later: zaterdag 2-6-2018. Dan is er zeker ruimte en zijn er geen problemen. Vergadering gaat akkoord.

Eindfeest is op zaterdag 2-6-2018 op Honselersdijk en wordt wederom in 2 delen gespeeld.

5)          Site 7x7: Onze site stond op punt om gehackt te worden. De webdesigner heeft de organisatie hiervan op de hoogte gebracht en heeft hier maatregelen tegen getroffen. We blijven in de lucht!

6)          Het promoveren / degraderen komt weer aan bod. (kopie 1 laat zien hoe en wat.)

Poule A: Verburch 2 is 1e geworden en degradant is Verburch 1 Zijn gaan in poule B spelen. Poule B: Naaldwijk 3 is 1e geworden en promoveert naar A. Lyra 3 degradeert naar poule C. Poule C: Quintus 1 is 1e geworden en promoveert naar poule B. Westlandia 2 laatste en degradeert naar poule D. In poule D is GDA 1 winnaar geworden en promoveert naar poule C.

7)          Bij het volgende punt in de vergadering komen weer de locaties waar gespeeld gaat worden aan de orde. Invulling verloopt zoals gewoonlijk soepel.

8)          Rondvraag:

*Wilmar (Monster3) en Klaas (Lyra2) hebben eventueel nog een team voor volgend seizoen. Hierdoor wordt gevraagd of er nu al teams zijn die weten of ze stoppen. Wordt weinig op gereageerd. Dit moet in de komende vergadering (12-3-2018) duidelijk worden.

*De organisatie heeft een aanvraag van DUNO gekregen of zij mee zouden mogen doen met onze competitie: Is nu geen ruimte voor teams en aantal teams zijn hen voor. Zal door organisatie doorgegeven worden.

* Organisatie geeft nogmaals aan dat de uitslagen op zondag binnen moeten zijn. De maandag van de vergadering (13-11) waren zij nog bezig met uitslagen te ontvangen, te verwerken en indelingen poules te maken. Zij gaan hier beter op letten.

Hierna sluit de voorzitter de vergadering en wenst iedereen succes in de 2e ronde.